Met zijn vormen, kleuren en belijning die doen denken aan moderne smartphones en andere elektrische apparatuur gaat de MX-3 zonneluifel van markilux helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten overeenkomen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor een contrasterende combinatie. Parelwit met Agaatgrijs bijvoorbeeld. Of heel brutaal Zwavelgeel met Verkeersrood. Zo hebt u behalve een zonnescherm ook een design-statement aan uw gevel.

Kies uw eigen zonneluifel-design.

Er zijn acht standaard front-kleuren, maar het front is op bestelling desgewenst ook in andere RAL-kleuren beschikbaar. Qua doek kunt u natuurlijk eveneens een geheel ander design bestellen. We hebben 250 dessins, dus laat uw creativiteit de vrije loop!

Wat u ook kiest, de kwaliteit blijft top.

Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over wat mooi is! Welke kleuren u ook kiest voor uw zonneluifel, u bent in ieder geval zeker van de hoogwaardige kwaliteit van uw markilux zonnescherm.

Smaken verschillen, gelukkig

De kleurencombinaties van de MX-3 zonneluifel maken het mogelijk om een zonnescherm te creëren dat zichzelf min of meer wegcijfert. Bijvoorbeeld tegen een gevel van baksteen een grijze combinatie, beschaafd en chique. Maar u kunt er ook voor kiezen om visueel ‘lawaai’ te maken: een en al vrolijke uitbundigheid waar uw complete terras van opfleurt. U bepaalt helemaal zelf hoe uw nieuwe zonnescherm er uit komt te zien.

Compacte doekcassette: 120 × 230mm (h × d)

Verschillende formaten: tot 600 cm × 300 cm / 500 cm × 350 cm (schermbreedte × uitval)

Frontpaneel rondom in scherm- of accentkleur

LED-Line en LED-Spots in of onder de cassette, dimbaar