Een ruimtebesparende pergola overkapping met uitrolbaar schermsysteem op slanke staanders. Deze luxe pergola is speciaal ontworpen voor kleinere terrassen en balkons. De zijdelingse geleiders houden het doek op spanning, zodat het scherm in alle omstandigheden beschutting biedt. Pergola kopen? Vertrouw op onze vakpartners. Het selecteren, aanschaffen en monteren van een luxe pergola zonnescherm gaat een stuk eenvoudiger met het advies en de inspiratie van een markilux vakpartner. Deze pergola- en zonnescherm specialist weet precies wat er mogelijk is en op welke manier u komt tot het strakste resultaat. Of het nu voor een pergola overkapping in de tuin is, of een pergola zonnescherm op het balkon, een pergola kopen gaat beter bij een specialist van markilux.

markilux pergola compact: Luxe pergola verlichting

Luxe pergola verlichting

Bij een pergola zonnescherm zijn de vaste zijgeleiders ideaal geschikt voor het netjes wegwerken van LED-verlichting. Hiermee - eventueel in de combinatie met spots - creëert u een gezellige sfeer, ’s avonds op uw terras.

markilux pergola compact: Oprolbare volant

Oprolbare volant

Extra schaduw bij laagstaande zon, extra privacy, extra beschutting tegen de wind… een oprolbare volant verhoogt uw comfort. U kunt dit extra doek verticaal uitrollen met een zwengel of een speciale motor, desgewenst op zonne-energie!

markilux pergola compact: Verstelbare palen

Verstelbare palen

Met 40 cm verticale speelruimte in de voorste staander creëert u in een handomdraai extra afschot voor een betere waterafvoer bij regen.

markilux pergola compact: Verlichting onder de cassette

Verlichting onder de cassette

Met de handige draaibare spotjes of de geïntegreerde LED lichtpunten zorgt u voor sfeerlicht waar dat zo uit komt. Ook handig voor boven een leesstoel, buitenkeuken of bar!

markilux pergola compact: Vierkante staandervoetafwerking

Vierkante staandervoetafwerking

Een mooi kapje verbergt de bevestiging van de staander in de grond. Niks bijzonders, maar wel een mooi voorbeeld van ons oog voor detail.

markilux pergola compact: Verzwaringskasten

Verzwaringskasten

Het is niet altijd handig en soms zelfs onmogelijk om de staanders in een betonnen fundament te gieten. Deze verzwaringskasten bieden een betrouwbaar alternatief.

markilux pergola compact: Roestvrij stalen draaistang

Roestvrij stalen draaistang

Regent het? Steek de zwengel in het gat en draai moeiteloos de staander omhoog of omlaag om extra afschot te creëren.

Gesloten volledige cassette, 125 × 125 mm

Bestand tegen maximaal windkracht 6

Optioneel met markilux Volant-plus

Staanders naar keuze vierkant of rond

Uitgebreide verlichtingsopties

tracfix doekgeleiding

Optimale doekspanning in elke positie