Persberichten

Drievoudig bekroond schermmodel

Drievoudig bekroond schermmodel

Cassettescherm markilux 970 nu ook bekroond met iF Design Award

Al in de herfst van het afgelopen jaar verheugde zonweringsexpert markilux zich al over het succes van zijn nieuwe cassettescherm markilux 970. Omdat dit scherm al in het eerste jaar twee designprijzen in de wacht sleepte, volgt begin 2017 een derde prijs: de internationaal gerenommeerde iF Design Award. Er kwamen in 2016 meer dan 5.000 aanmeldingen uit 59 landen voor de wedstrijd binnen.

» meer
Op weg in een nieuw productietijdperk

Op weg in een nieuw productietijdperk

Voor zonweringsexpert markilux is Industrie 4.0 nu al aanwezig in het bedrijf

Weefgetouw en stoommachine markeerden het begin van de industriële revolutie. Daarna volgden elektriciteit en lopende band evenals elektrotechniek en IT. Nu bewegen we ons met grote stappen in het tijdperk van Industrie 4.0 met intelligente productiefaciliteiten - de “smart factories”. Veel industriële ondernemingen hebben de hiervoor benodigde digitale omwenteling al ingeleid. Daaronder ook zonweringspecialist markilux. Zij zet in op gekoppelde en geautomatiseerde processen in productie, logistiek, verkoop en marketing.

» meer
Er wordt tegenwoordig een veelzijdig aanbod aan vormen gevraagd

Er wordt tegenwoordig een veelzijdig aanbod aan vormen gevraagd

Onderzonwering en verticale zonwering 779/776 evenals de kleine serrezonwering 770 van markilux is er nu ook met een hoekige cassette

Lange tijd voerden overwegend de ronde vormen in de wereld van de inrichting en vormgeving de boventoon. Maar nu schijnt het hoekige weer net zo geliefd te zijn. Ook de wereld van de zonweringen pakt deze trend op en zo biedt fabrikant markilux direct meerdere modellen met een hoekige doekcassettes aan.

» meer
Drievoudig bekroond schermmodel

Partnerschappen leven dankzij een professionele interactie

Zonweringfabrikant markilux zet in op een goed functionerend netwerk van vakpartners

Partnerschappen hebben balans, de moed voor ontwikkeling en steeds weer nieuwe impulsen nodig, zodat ze duurzaam kunnen functioneren. Dat geldt in de privésfeer evenals voor het bedrijfsleven. Met name in een globaliserende wereld is een professionele interactie met partners belangrijker dan ooit, wil een bedrijf in de markt overleven. Dat vindt markilux ook. Want al meer dan 40 jaar, werkt de zonweringspecialist nauw samen met geselecteerde vakpartners, om zijn zonweringen aan de man te brengen.

» meer

Contactpersoon voor de pers

Anna Jansky

Anna Jansky

Email:
anna.jansky@markilux.com
Telefoon:
+49 (0)2572 927 0

Anna Jansky

Christiane Berning

Email:
berning@markilux.com
Telefoon:
+49 (0)2572 927 0