Wie producten van de hoogste kwaliteit en het mooiste design vereist, verwacht deze criteria ook bij een zonnescherm. Een zonwering maakt deel uit van de façade van een gebouw en bepaalt mede de uitstraling van de gevel. In ideale situaties kan het scherm geïntegreerd worden in het design concept wat de architect probeert te bereiken. Het kan stijl elementen benadrukken of reflecteren. De wens om iets nieuws, met meer productwaarde en een visueel mooi ontwerp op de markt te brengen is een strategie van markilux die al jaren voor het bedrijf werkt.

Er zijn talloze uitstekende scherm modellen gecreëerd, vooral door samen te werken met Professor van design "Andreas Kramer". Ook al staan de schermen voor de jury van de Red Dot of iF awards, ze weten altijd te overtuigen met hun uitstekende en harmonieuse ontwerp.

Balkon- en Terras Zonweringen

Balkon- en Terras Zonweringen

Schermen van markilux creëren: ze openen nieuwe ruimtes. Ze vergezellen ons door de seizoenen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden verschillende opties aan, ze zijn bijzonder weersbestendig, robuust en veelzijdig. Gewoon de beste kwaliteit, handgemaakt onder één dak bij markilux. Vernieuwende kenmerken vullen de vele functies aan. De kwaliteit van het productieproces is uniek, de installatie wordt alleen gedaan door gekwalificeerde vakpartners. Wie eigenaar is van een markilux zal er altijd plezier van hebben: buitenleven krijgt een nieuwe betekenis.

Serrezonweringen

Serrezonweringen

Slimme klimaatbeheersing goed voor het milieu en uw leefklimaat: markilux raam- en serrezonwering koelen, houden warmte vast, beschermen en maken elk klimaat perfect met minimale moeite. Inclusief intelligente technologie en een uitstekend ontwerp.

Verticale zonwering + zonneschermen

Verticale zonwering & zonneschermen

Slimme klimaatbeheersing goed voor het milieu en uw leefklimaat: markilux raam- en serrezonwering koelen, houden warmte vast, beschermen en maken elk klimaat perfect met minimale moeite. Inclusief intelligente technologie en een uitstekend ontwerp

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering

Grote vrijstaande zonwering voor particuliere en horeca toepassingen: de markilux pergola is een schermsysteem met ondersteunende staanders, zodat er geen kracht of spanning op de muur komt. De markilux syncra is een vrijstaand schermsysteem die zelfstandig of tegen een bestaand gebouw geplaatst wordt, alleen een fundering is vereist.

Uitstekende Kwaliteit made in Germany. Ondek het perfecte zonnescherm voor uw behoeften.

German Design Award
German Design Award Special Mention
iF Design Award
Interior Innovation Award
Plus X Award
Red Dot Award