Ron Blaauw
Ron Gastrobar, Amsterdam

markilux pergola, markilux syncra & markilux 6000

Er zijn markilux pergola zonweringen aan de gevel geplaatst met Led verlichtingen. Voorbij de bomenrij is de oplossing gevonden met vrijstaande frame systemen (markilux syncra flex) waaraan markilux pergola systemen en markilux 6000 zonneschermen zijn geplaatst. Deze onopvallende syncra flex systemen zijn ook uitgevoerd met verwarmingen en LED verlichting om sfeervolle ambiance te creëren.

Woonhuis in Zuidland

markilux 6000

Bij dit woonhuis in Zuidland is een terraszonwering type 6000 geplaatst van maar liefst twaalf meter breed en voorzien van LED-spots! De bewoners kunnen tot laat in de avond genieten van hun buitenruimte.

Snoezeltuin van Rob Verlinden op de Keukenhof

markilux planet

Dit jaar is er een samenwerking ontstaan met het tv programma Robs grote tuinverbouwing, Mooiezonwering.nl en markilux.

Ieder jaar maakt Rob Verlinden een speciale tuin op de Keukenhof, in 2016 is het thema een snoezeltuin. Een snoezeltuin is een tuin die je zintuigen prikkelt: voelen, ruiken en kijken staan centraal. Zo hoor je het water van de fonteinen, kun je voelen aan speciale voelwanden met bladeren en bloemen en ruik je verschillende geurende bloemen. Ook is er op een speciale manier gebruik gemaakt van de wind. Zo is er ook een heel speciaal zonnescherm geplaatst genaamd “de planet”. Een parasol zonnescherm die draait om zijn eigen as zoals de planeet “aarde” om zijn as draait. Hiermee kunt u met de zon meedraaien en van verschillende kanten van schaduw in uw tuin genieten.

Geniet van deze spectaculaire tuin!

Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg

markilux pergola 210

Het betreft hier twee gekoppelde pergola's 210 bij restaurant het Badpaviljoen in Domburg. Een prachtige terrassituatie met terrasverwarming en verlichting om tot in de late nazomer te genieten van het buitenleven. Ook bij regenachtig weer kun je hier ondanks zijn te lage helling de staanders indraaien zodat het regenwater goed afloopt.

Woonhuis in Schipluiden

markilux 8800

Bij dit project in Schipluiden is een strakke maatwerkpergola-opstelling gemonteerd in lijn met de boeilijst. Deze is voorzien van een markilux 8800 serrrezonwering en screen met RVS-draadgeleiders. Dit sfeervolle en gedurfde groene doek brengt het Noorderlicht in Midden Delfland!

Cafetaria Lammers, Middelburg

markilux 990 & markilux 5010

Cafetaria voorzien van twee markilux 990 zonneschermen om de zon te weren en een entree te accentueren. Als de glazen vouwwanden worden opengezet, wordt binnen buiten met deze zonwering.

Er is ook grote markilux 5010 geplaatst om rustig een snack te nuttigen. Het scherm heeft zelfs een uitval van 4 meter met reclame.

Woonhuis in Domburg

markilux 5010 & markilux 790

Een smaakvol buitenleven gecreëerd bij een woonhuis in Domburg.

Het zonnescherm de markilux 5010 en de aankleding met meubels en planten zorgen voor vele gezellige uren buiten. Als er van de zijkant wind komt is deze eenvoudig te breken met het zijscherm de markilux 790. Deze is uitgevoerd met zwart transolair doek zodat er uitzicht blijft op de mooi aangelegde tuin.