Slimme klimaatbeheersing goed voor het milieu en uw leefklimaat: markilux raam- en serrezonwering koelen, houden warmte vast, beschermen en maken elk klimaat perfect met minimale moeite. Inclusief intelligente technologie en een uitstekend ontwerp.

markilux 779/879

onderglaszonnescherm

Glazen daksystemen kunnen door de zon erg warm worden, daarom hebben deze systemen hittebescherming nodig, zoals het onderglas zonnescherm de markilux 879 bieden kan. Het glasdak beschermd de zonwering tegen vocht en vuil. Het scherm heeft echter meer te bieden. Speciale gasdrukveren zorgen voor een constante spanning op het doek. Dit ziet er niet alleen goed uit, het doek zal ook met wind geen geluid maken. Geoptimaliseerde geleiders zorgen voor een geruisloze werking. De markilux 879 maakt indruk met zijn eenvoudige design. De cassette is slechts 130 mm in doorsnede, hierdoor valt het scherm niet erg op. Optioneel is het scherm verkrijgbaar met een tracfix systeem, voor een mooie gesloten uitstraling, waarin het doek zijdelings in een ritsgeleiding loopt. 's Avonds zorgt een vrij te combineren licht systeem (bestaande uit LED spots en LED line) voor een intieme sfeer op het terras.

markilux 8800

serrezonwering

De iF product design award 2013 voor uitstekend productdesign en een speciale vermelding bij de German Design Award 2014 zijn een bevestiging voor de prachtige vormgeving van de markilux 8800. Beter nog, is dat ze gewoonweg perfect functioneert.

Oppervlakken tot 36 m² (met tracfix max. 30 m²) kunnen met één doek van schaduw worden voorzien. Twee onafhankelijk werkende speciale gasdrukveren zorgen voor een permanente hoge doekspanning. Ronde cassette, vierkante geleiders, veelal komen ze overeen met serre en veranda profielen. Rond, vierkant, functioneel.

markilux 8850

serrezonwering

De markilux 8850 is speciaal ontwikkeld voor lessenaarsdaken met afgeschuinde kanten. Het scherm kan aan beide kanten 100 cm over de geleiders en houders heen hangen. Zo staat vrijwel niets de ideale zonwering in de weg.