Slimme klimaatbeheersing goed voor het milieu en uw leefklimaat: markilux screens- en verticalezonwering koelen, houden warmte vast, beschermen en maken elk klimaat perfect met minimale moeite. Inclusief intelligente technologie en een uitstekend ontwerp.

markilux 776/876

windvast screen

Beschermt u tegen licht en warmte en biedt u privacy; dit zijn allemaal kenmerken van de screen 876. Met de verticale zonwering 876 kunt u ook grote oppervlakten beschermen. Het scherm kan tot breedtes van 600 cm dit alles met een subtiel design en een cassette van slechts 130 mm doorsnede. Daardoor biedt hij optimale bescherming tegen vervelend licht en tegen inkijk. Gasdrukveren zorgen continu voor een optimale spanning van het doek en voor verminderd geluid in wind. Optioneel is de 876 verkrijgbaar met een tracfix systeem waar het doek in een ritsgeleiding loopt. In deze variant is de screen ook verkijgbaar met een pvc raam. De slimme IO gemotoriseerde versie van het scherm kan eventueel met een app bediend worden.

markilux 660 tracfix

windvast screen

Met de markilux 660 slaat men minstens twee vliegen in één klap. De screen beschermt tegen de zon, inkijk van buiten en dankzij de optionele geintegreerde hor ook insecten. Het doek zit zijdelings in de geleiders geritst, wij noemen dit tracfix. Hierdoor heeft het scherm een gesloten uitstraling zonder een spleet tussen het doek en de geleiders. Bovendien zorgt de varioband voor een bijzonder hoge spanning van het doek.

markilux 740/840

markisolette

De markilux 740 markisolette (met vierkante cassette) en 840 (met ronde cassette) is de perfecte mix van screen en uitvalscherm: in het bovenste gedeelte onstaat verticale zon- en zichtbescherming, in het onderste gedeelte kunnen klimaat en lichtinval te allen tijde flexibel bepaald worden door de verstelbare uitvalarmen. Gasdrukveren in de uitvalarmen zorgen voor een stabiele postitie van het doek.

De markilux markisolette die bijzonder goed en betrouwbaar is door het hoogwaardige geleidersysteem met geoptimaliseerde gasdrukveren en beveiliging tegen omhoog waaien.

markilux 893

driehoekscherm

De markilux 893 is dé uitzondering die de regel bevestigd: driehoekige ramen of dakramen worden door dit op maat gemaakte zonnescherm voorzien van schaduw. Het scherm kan op elke manier worden aangebracht namelijk: horizontaal, verticaal, schuin, van boven naar beneden en van beneden naar boven.

Een speciaal spansysteem met gasdrukveren en scheurvaste kabels in de geleiders zorgen voor een optimale doekspanning. Het hele driehoekscherm is onderhoudsarm en beschermd tegen corrosie.